3- стаен, Винсwww. samhome. bg Реф. Номер: 4127
Апартаментът се състои от: Антре, Дневен тракт с кухня, ДВЕ Спални, Баня и тоалет, ТРИ тераси. 
Състояние: Отдава се под наем във вида, в който е на снимките - напълно обзаведен с нови мебели, оборудван с всички необходими електроуреди. Отдава се дългосрочно! Изключително енергоефективен е, с външна и вътрешна изолация, което способства за запазването на температурата в помещенията подходяща в различните сезони, почти без да е необходимо да се ползва отопление или охлаждане на жилището. Предпочитани наематели - чуждестранни студенти. 
Сградата: Многофамилна жилищна сграда, с асансьор, с отлично поддържани общи части. 
Изключително удобна локация: В непосредствена близост до ТРИ учебни заведения - ВИНС, ВВМУ, МУ! Районът разполага и с няколко детски градини, две основни училища, две гимназии, магазини, аптеки, спортно-развлекателни обекти, заведения за хранене и развлечения, спирка, на градския транспорт, аптека, денонощен магазин, детска площадка. 
SamHOme. Bg е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти! Ние Ви предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация в уютен офис в централната част на гр. Варна, БЕЗПЛАТЕН оглед на избрания от Вас имот, изготвяне на договор между… Повече за имота