Продава 2-стaeн, Гръцка махлаДвустаен апартамент в Гръцка махала! Топ локация! ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШИЯТ  ДОМ В СЪРЦЕТО НА ГРАДА!!С ключ в офиса!
www.SamHOme.Bg Референтен номер:8517  
Разпределение: Коридор, кухня,спалня,баня и санитарен възел.Към имота има прилежащо избено помещение.  
Сграда: масивно строителство с добре поддържани общи части. Подходящ за отдаване под наем.
Локация:Центъра на Варна се намира в южната част на града.През него минават множество пътни артерии, пешеходни улици и булеварди в неговите очертания живеят около 95 253 души.  Булевард 'Княз Борис I' е най-известната пешеходна улица. На нея са разположени най-скъпите бутици в града. Според брокери тя е втората най-скъпа улица в България след софийския булевард 'Витоша'. В центъра на Варна се намират повечето държавни и общински институции, двата най-големи културни центрове в източната част на страната - Фестивалният и конгресен център и Дворецът на културата и спорта; три от петте университета в града, както и много училища, здравни заведения, музеи, галерии, културни и информационни центрове.  
SamHOme.Bg е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!
Повече за имота