Дава под Наем ЗАВЕДЕНИЕ, град Варна, ЛевскиЛуксозно заведение под Теехнически университет !Статут  кафе сладкарница . 
www.samhome.bg Реф. Номер:8718   имотиварна.com
Разпределение:Помещението е на 2 нива - партер 75кв. м ,сутерен 75кв. м. Местонахождението на имота осигурява потенциални клиенти от силно населените блокове ноколо. Отговаря на всички основни технически изисквания. Спазени са задължителните норми и правила за проектиране на заведения, одобрени от БАБХ и пожарната. 
Налични са помещение за подготвителна, склад за продукти и напитки, кухня, вентилaционна инсталация, централен климатик, три тоалетни с предверие, подходяща настилка, помещения за персонала. Към помещението има двор 120 кв. м, който се използва за изнасянето на маси през лятото и е собственост на заведението. Отдава се оборудвано, изцяло обзаведено с нови мебели и техника, след основен ремонт. Има работещ СОТ, Интернет и телевизия. Цялата техника/кафе машина, хладилни витрини, фризер и др. / са чисто нови и инсталирани - абсолютно готово за работа. 
Локация:непосредствена близост до ул. Мир , ул. Студентска и Технически университет, училища,детски градини, болници, банки и супермаркети.
Повече за имота